Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Work with us

We are always on the lookout for new, talented individuals who want to join our team and contribute to our success. Therefore, keep an eye out for opportunities to work with us, or feel free to submit a spontaneous application to: info@optergo.com. We look forward to hearing from you!

Ekonomiassistent/löneadministratör

Är du en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med erfarenhet av kund och leverantörsreskontra? Tycker du om nya utmaningar, har ett intresse för systemintegration och kan se helheten i processer? Då kan tjänsten som ekonomiassistent/löneadministratör hos oss på Optergo AB passa just dig.

Jobbeskrivning/profil

Vi söker en driven ekonomiassistent/löneadministratör!
Som ekonomiassistent/löneadministratör har du erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem, gärna i Visma. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Som person är du ordningsam och intresserad av att hela tiden utveckla och förbättra våra processer. Du är nyfiken och vågar prova nya sätt att lösa dina arbetsuppgifter. Du trivs i en roll där du får ta ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att saker blir gjorda. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter även egenskaper som engagemang och proaktivt ansvarstagande samt att du naturligt delar med dig av dina kunskaper till kollegor i teamet och bolaget. Som person är du noggrann och strukturerad och trivs i arbetsmiljö där det händer mycket.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara

 • Bokföring samt allt tillhörande
 • Hantera kundreskontra och leverantörsreskontra inkl. kundbetalningar & kravrutinen
 • Behjälplig vid avstämningar & månadsbokslut
 • Rapportering till bolagsledning
 • Hantera löner och administration inkl. frånvarohantering & utredningar
 • Delaktig vid inventeringar
 • Flexibilitet och öppenhet för andra uppgifter om så krävs

Krav

 • En avslutad eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi.
 • Minst 3 års erfarenhet av en roll som ekonomiassistent.
 • Flytande i både svenska och engelska (tal och skrift).
 • Goda kunskaper i Office-paketet (Excel, Word och PowerPoint mm).

Företagsinformation

Vi bedriver vår verksamhet inom optik & ergonomi främst i branscherna tand-, sjuk- & djurvård. Vårt kontor tillika fabrik är belägen i Mölnlycke och vi är i dagsläget ett 15-tal anställda. Sedan knappa året ingår vi numera i koncernen Univet, en italienskägd grupp inom luppindustrin. Vi jobbar med återförsäljare världen över och finns etablerade i ett 20-tal länder.

Ansökan
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform: 50–100%, öppet för diskussion.

Är du personen vi söker? Ansökningar hanteras löpande, så skicka in din ansökan (CV & personligt brev) redan idag, men senast 9/6 till marie@optergo.com. Varmt välkommen med din ansökan!

 

ORDERADMINISTRATÖR FÖR OPTERGO AB

Är du en strukturerad och noggrann person som tidigare har arbetat med administration? Värderar du att vara del av ett engagerat team på en positiv arbetsplats med god gemenskap? Då har vi möjligheten för dig här!

 

Jobbeskrivning

Vi söker en driven orderadministratör!

Som orderadministratör kommer du att spela en viktig roll i att hantera kundens beställningar och se till att de behandlas effektivt och korrekt. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

 • Hantera inkommande beställningar från kunder
 • Säkerställa att kundernas beställningar behandlas snabbt och korrekt
 • Hantera kundförfrågningar och lösa eventuella problem eller frågor som uppstår i samband med beställningar
 • Samarbeta med andra avdelningar inom företaget, såsom tillverkning, lager och logistik, för att säkerställa att beställningar skickas ut i tid
 • Underhålla och uppdatera kunddatabaser och beställningshistorik

 

Profil

För att vara framgångsrik i rollen som orderadministratör ska du ha:

 • Erfarenhet av att hantera orderadministration och kundservice alt. liknande
 • Utmärkta kommunikations- och problemlösningsfärdigheter
 • Förmåga att arbeta effektivt och kunna hantera flera uppgifter samtidigt
 • En stark arbetsmoral och ett engagemang för att leverera högsta möjliga kundservice
 • Flexibilitet och öppenhet för andra uppgifter om så krävs
 • Erfarenhet av att arbeta med affärssystem (fördelaktigt Visma) & Office-paketet
 • Svenska & engelska i tal och skrift är ett krav, meriterande med ytterligare språk
 • Förkunskaper inom optik är meriterande

 

Företagsinformation

Vi bedriver vår verksamhet inom optik & ergonomi främst i branscherna tand-, sjuk- & djurvård. Vårt kontor tillika fabrik är belägen i Mölnlycke och vi är i dagsläget ett 15-tal anställda. Sedan knappa året ingår vi numera i koncernen Univet, en italienskägd grupp inom luppar. Vi jobbar med återförsäljare världen över och finns etablerade i ett 20-tal länder.

 

Ansökan

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Heltid

Frågor

Ifall du har några frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marie Linnér Olsson på marie@optergo.com.

Är du personen vi söker? Ansökningar hanteras löpande, så skicka in din ansökan (CV & personligt brev) redan idag, men senast 31/5 till marie@optergo.com. Varmt välkommen med din ansökan!

OPTISK TEKNIKER FÖR OPTERGO AB

Optergo söker en engagerad medarbetare/optikmontör (vi erbjuder utbildning) som vill bli en del av vårt målinriktade team som tillverkar högkvalitativ optik avsedd för användning inom kirurgi, tandvård och veterinärmedicin.

Vi efterfrågar någon som är fingerfärdig och tekniskt lagd med vilja att lära sig mer om optikproduktion och förstå sambandet mellan den del som tillverkas och slutprodukten. Tidigare kunskaper inom optik är en fördel, men inte nödvändigt, då vi successivt utbildar våra anställda inom området.

Initialt kommer arbetet att innebära grundläggande produktion, såsom sammansättning av små kikare, graveringar, monteringar, slutpackning och distribution. Nästa steg blir mer avancerade uppgifter i tillverkningsprocessen, med allt från bedömningar av specifik tillverkningsinformation till slutmonteringen av kundanpassade optiska lösningar med mera.

Vi önskar någon som är nyfiken och positiv, och som gillar att arbeta i ett framgångsrikt team där målet är att åstadkomma 100% kundanpassade lösningar som gör skillnad för användaren.

Om du är intresserad ser vi fram emot din ansökan via mejl senast den 22/5–23.

Ansökan och eventuella frågor skickas till:

Jesper Hellström, Produktionsansvarig, jesper@optergo.com

Per Johan Pettersson, VD, perjohan@optergo.com

We are closed for vacation from July 17th to July 28th.

Our website uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to the use of cookies.